oak-leaf

Oak Leaf

890ден

SKU: 2637 Категорија
dostava 1

Брза достава

zamena 1

30 дена рок на замена

poddrska

24/7 поддршка

Опис

Внесете ја убавината на природата во вашиот дом со Oak Leaf, дрвена даска со интересна форма на дабов лист. Со помош на 4-те големи прегради, ова парче ви овозможува привлечно да ги сервирате вашите грицки на следниот собир или пикник и да ги воодушевите вашите пријатели.

Ако имате различни грицки за редење, искористете ги сите прегради за различен вид храна и покажете креативност со презентацијата. А штом заврши забавата, едноставно избришете ја даската и сместете ја на видно место во вашата кујна каде што ќе послужи како исклучителна декорација. Освен тоа, со купувањето природни производи помагате во борбата за зачувување на средината.

✔️ Предности:

  • Во форма на дабов лист
  • Направенa од 100% природно дрво
  • Соодветнa за различни видови храна
  • Содржи четири прегради

✔️ Технички спецификации:

  • Достапна во една големина
  • Димензии: 32x14cm
  • Материјал: дрво
  • Достапна во една боја

Слични производи