dd-03
layer-3.jpg
layer-2.jpg
layer-1.jpg

Даска ДД03

499ден

SKU: 2722 Категорија
dostava 1

Брза достава

zamena 1

30 дена рок на замена

poddrska

24/7 поддршка

Опис

Оваа детска даска направена од 100% природно дрво ќе стане најслаткиот додаток во вашата кујна и ќе предизвика радост во детските срца. Направена во интересен облик на две облачиња, поголемо и помало, како и со изгравирано сонце, оваа даска е идеалниот избор за мали деца.

Дизајнот и изработката на живописнава даска помага вие и вашето дете да се чувствувате сигурно за време на јадењето, а воедно и да внесете забава во секојдневниот ритуал. Додека ја користат оваа даска, децата можат да си играт со преградите-облачиња и да научат да јадат на уреден начин, а вие повеќе нема да се грижите за скршени чинии.

✔️ Предности:

  • Во форма на две облачиња
  • Направена од 100% природно дрво
  • Соодветна за различни видови храна
  • Содржи една мала и една голема преграда

✔️ Технички спецификации:

  • Достапна во една големина
  • Димензии: xxx
  • Материјал: дрво
  • Достапна во една боја

Слични производи