Зошто ви треба Lazy Bag од adomo во канцеларијата?

Ве зачудува ли помислата дека lazy bags можат да си најдат место и надвор од вашиот дом? Во вашата канцеларија? Колку...

5 предности на Lazy Bags?

При купување фотелја, lazy bag најверојатно нема да ви биде првата помисла. Но треба ли да биде? Голем број студии докажале...

Што се Lazy Bags?

Lazy bags (beanbags, Sacco chair) е интересно парче мебел изработено од мека и удобна ткаенина и најчесто полнето со полиуретанска...