Производите ги избирате со пребарување по www.adomo.mk
Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување.
На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци.
Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Во нормални услови цената на испораката е 150 денари, но доколку нарачаниот производ надминува тежина, големина од тарифникот на превзникот, цената на испораката може да биде и поголема

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Постојат две опции. Може да платите со картичка(во процедура на одобрување е) или при примање на производите во готово.

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни во дополнителни информации дека е подарок.

Производите кои се купени од adomo.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.