Зошто ви треба Lazy Bag од adomo во канцеларијата?

Ве зачудува ли помислата дека lazy bags можат да си најдат место и надвор од вашиот дом? Во вашата канцеларија? Колку и да звучи изненадувачко, ова извонредно и уникатно парче мебел може само да им помогне на вработените да се чувствуваат поудобно, покреативно и помотивирано. Сепак,...

5 предности на Lazy Bags?

При купување фотелја, lazy bag најверојатно нема да ви биде првата помисла. Но треба ли да биде? Голем број студии докажале дека седењето на меко, ергономско парче мебел како нашиот lazy bag носи многу предности кои ги нема на друго место, особено во споредба со традиционални...

Што се Lazy Bags?

Lazy bags (beanbags, Sacco chair) е интересно парче мебел изработено од мека и удобна ткаенина и најчесто полнето со полиуретанска пена и ЕПС гранули. Lazy bags се разликуваат од другите видови столици и фотелји по тоа што тие немат дефинирана форма. Имено, формата на lazy...