Полица P-07

1,390 ден

  • Сет од три двени ѕидни полици со различна должина од 30см, 40см и 50см.
Категорија:
Погледни кошничка

Дополнителни информации

Димензии

Голема полица: 50х15х15, Средна полица: 40х15х15, Мала полица: 30х15х15