Перница за возачко седиште

Категорија:

Опис

-Ги абсорбира и разнесува точките на притисок
-Дозволува воздушна циркулација
-Ја задржува формата
-Изработена е од мемори пена
-Се фаќа на сите седишта
-Навлака која може да се пере