За нас

За нас

adomo е заштитен бренд на македонски производи, преку кој се врши промоција и продажба на македонски проиводители на премиум производи од широк асортиман на македонскиот пазар и во регионот.

Идејата за формирање на брендот Адомо произлегува од потребата за иновативни канали за вршење на птомоција и продажба на квалитетни македонски производи кои се присутни, но не и доволно застапени на пазарот. Целта е преку специјални алатки за анализа и промоција, како и спојување на најдобрите производи, да го искористиме потенцијалот на нашите домашни македоснки производители и да креираме конкурентна понуда на регионалниот пазар.

adomo проектот како идеја започнува да се развива во 2021г ….

Нашата визија е да вршиме промоција на македонските производствени брендови

Нашата мисија е да стекнеме доверба кај купувачите за производите кои ги нудиме на пазарот.

Доколку имате прашања пополнете ја оваа контакт форма и нашиот тим ќе ви одговори во најбрзо време

    Оставете порака